Ingelise de Vries
Ingelise de Vries Entertainment 9 feb 2018
Leestijd: 2 minuten

Internet woedend om topless-foto Kim Kardashian

De Kardashian-Jenner familie weet het toch élke keer weer voor elkaar te krijgen. Kylie Jenner stal de show van de Super Bowl met de geboorte van haar dochter. Grote zus Kim Kardashian breekt het internet de laatste dagen liever met wat expliciete kiekjes op Instagram.

Topless foto

Dit keer haalt de reality-ster de woede van het internet op de hals met topless foto’s. Op haar account is te zien dat ze in de spiegel haar bh uittrekt en haar handen voor haar borsten houdt. Nu zijn de expliciete foto’s van Kim niet heel nieuw. Wel is het nieuw dat haar 4-jarige dochter North de foto heeft gemaakt.

📸 by North

Posted by Kim Kardashian on Thursday, February 8, 2018

Dat mensen een mening hebben, moge duidelijk zijn. ,,Het is raar en creepy dat je je kleine kind suggestieve foto’s van jezelf laat nemen terwijl je een heel team hebt die dat ook hadden kunnen doen." Een andere volger plaatste in de comments: ,,Zou je het ook posten als ze een foto van Kanye maakte terwijl hij z’n boxershort uitdeed?"

North is de oudste dochter van Kim en haar echtgenoot Kanye West. North heeft een broertje van twee, Saint. De jongste West-Kardashian-telg kwam op 15 januari via een draagmoeder ter wereld. Het meisje heet Chicago West.

Nog meer ophef

Het is de tweede keer in korte tijd dat Kim zich boze mensen op de hals haalt. Eerder postte de bekende Instagrammer een aantal sexy foto’s van zichzelf. Daar vielen mensen niet in eerste instantie over, wel over haar kapsel. Ze heeft haar haren in cornrows, vlechtjes. In de comments verwijst ze naar Bo Derek, een Amerikaanse, witte actrice die bekend stond om haar vlechten. Dat terwijl de vlechten van de Fulani komen: een etnische groep uit West-Afrika, legt FunX uit. Een hoop mensen waren er niet blij mee dat Kim de trend toe leek te wijzen aan de witte actrice.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.