Metro
Metro Entertainment 17 feb 2018 / 07:29 uur

Fans willen meedoen aan The Voice door Lil’ Kleine

Na een spannende finale van het RTL-programma The Voice of Holland bleek gisteravond dat coach Sanne Hans er een jaartje tussenuit gaat. Haar vervanger is de 23-jarige Jorik Scholten oftewel rapper Lil’ Kleine.

Lil’ Kleine liet in de finale van de talentenjacht weten vereerd te zijn met de plek in de rode stoel. Maar hij zou Lil’ Kleine niet zijn als hij daar niet zat met een duidelijk doel voor ogen: „Ik vind het spannend. Mijn verwachting is een leuk seizoen maar ik kom hier wel om te winnen.”

Trotse fans

Op zijn Instagram plaatste Jorik een foto van zichzelf naast het welbekende symbool van The Voice met daarbij in hoofdletters: IK MAG HET EINDELIJK HARDOP ZEGGEN! IK BEN HET NIEUWE JURYLID VAN THE VOICE OF HOLLAND! De jonge rapper is duidelijk enthousiast, maar zijn fans staan helemaal te springen. Zij reageren massaal op de foto. Ze hebben respect voor hun idool, zijn trots dat hij het zo ver heeft geschopt dat hij nu anderen mag coachen, maar reageren vooral dat ze nu zelf mee willen doen aan het programma.

‘Ik ga mee doen!’ en ‘Oh mijn god ik wou dat ik kon zingen en dan koos ik sowieso jou’ zijn veelgelezen reacties bij de foto. Voor de fans die niet direct oog in oog durven te staan met hun idool betekent zijn komst vooral veel vrijdagavondjes voor de buis. RT lijkt met Lil’ Kleine de kijkcijfers aardig te gaan oppompen, want alle fans beloven nu geen aflevering meer te missen.

The Voice Kids?

Sommigen vinden het wel wat jammer dat de rapper coach wordt bij ‘de grote Voice’ in plaats van bij The Voice Kids, want ze zijn nog niet oud genoeg om aan dat programma mee te doen. Wie weet liggen daar dus wat kansen voor volgend jaar. Dan zit Sanne Hans namelijk gewoon weer op haar vertrouwde stoel, voor iedereen die niet zo’n behoefte heeft aan een tweede rappende coach in het familieprogramma.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fans willen meedoen aan The Voice door Lil’ Kleine
Sluiten