Bregje Simons
Bregje Simons Entertainment 23 feb 2018 / 20:03 uur

Coaches Voice Kids zingen lied samen met auditant

De aftrap van het zevende seizoen van The Voice Kids heeft al snel de nodige harten gestolen. Na de auditie van de 14-jarige Alexander klommen de coaches Marco Borsato, Ali B, Ilse DeLange en Douwe Bob bij hem op het podium om met zijn vijven het nummer Hotel California te zingen. Hij had toen nog niet eens een coach gekozen.

Op Marco Borsato na draaiden de juryleden allen voor de jonge gitarist. Vooral Douwe Bob was zeer gecharmeerd van Alexander en werd uiteindelijk ook zijn coach. Het is het eerste jaar dat Douwe Bob in de jury van The Voice Kids zit.

De kijkers Twitteren er op los over hoe leuk ze de actie van de coaches – en de coach(es) vinden…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Coaches Voice Kids zingen lied samen met auditant
Sluiten