Rosan de Vos
Rosan de Vos Entertainment 23 jan 2018 / 17:25 uur

Ronnie Flex woedend om slechte grap Radio 538

Radio 538 heeft een onhandige tweet geplaatst, en heeft excuses aangeboden. Nadat bekend was dat de 25-jarige rapper Ronnie Flex zich heeft laten opnemen om af te kicken, kwam de radiozender met een ‘briljante grap’. Dat schoot bij de rapper compleet in het verkeerde keelgat.

‘Hierrr met je rekening’

Radio 538 heeft momenteel de populaire actie genaamd ‘Hierrr met je rekening’, waarbij luisteraars rekeningen kunnen insturen van hun opvallende aankopen of vakanties. Het radiostation betaalt sommige van die facturen.

„Jointje te veel gerookt? Afkicken in privékliniek? Hier met je rekening, 538 betaalt”, twitterde radiozender 538.

Ronnie reageert

Ronnie Flex kon hier niet om lachen. Maandag heeft hij namelijk op Instagram aangekondigd dat hij zich in een kliniek laat opnemen, om van zijn wietverslaving af te komen. Hij reageerde naar 538: „Jullie gaan superslecht. Maar jullie hebben nooit gehouden van een zwarte, dus ik ben niet verbaasd…".

De radiozender heeft kort daarna het bericht verwijderd, en later excuses aangeboden. „De tweet was niet handig. Heel veel sterkte de komende tijd en we hopen dat je hiermee jongeren met hetzelfde probleem inspireert."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ronnie Flex woedend om slechte grap Radio 538
Sluiten