Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 22 jan 2018 / 21:43 uur

Ronnie Flex laat zich opnemen in afkickkliniek

Ronnie Flex heeft op Instagram laten weten dat hij van zijn verslaving probeert af te komen. „Ben ff gaan afkicken in rehab”, schrijft hij op Instagram. „Iedereen schrijf me brieven in dm. Snel terug en beter.”

De 25-jarige rapper heeft zich laten opnemen in een privékliniek. Hij hoopt hier af te rekenen met zijn wietverslaving, laat zijn management weten aan RTL Boulevard en het AD.

https://www.instagram.com/p/BeQk3Dlhf9K/

Snel terug en beter

Hij belooft zijn fans dat hij snel terug en beter is. Ronnie Flex vertelde eerder te zijn gestopt met blowen. Dat was na zijn deelname in Expeditie Robinson. „Inmiddels ben ik gestopt met blowen, maar destijds rookte ik nog blowtjes tot me werd verteld dat ik mijn tas moest pakken”, zei Ronnie in september 2015.

Zijn verslaving is in de loop der jaren niet verergerd, maar de rapper wil er toch vanaf. De afkickperiode heeft geen gevolgen voor de optredens van Ronnie. Zijn verblijf in de instelling is nauwkeurig gepland.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ronnie Flex laat zich opnemen in afkickkliniek
Sluiten