D. van Aken
D. van Aken Entertainment 31 jan 2018 / 14:30 uur

Reünie Will Smith en Martin Lawrence in Bad Boys 3

Er komt een derde deel van de film Bad Boys. En wederom zijn de hoofdrollen weggelegd voor Will Smith en Martin Lawrence. De regie zou in handen komen van het Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah.

For Life

De film heeft de titel ‘Bad Boys For Life’ en gaat weer over de avonturen van de agenten Mike Lowrey en Marcus Burnett. De opnames voor de film zouden beginnen in augustus. Adil en Bilall zouden officieel in onderhandeling zijn met Sony Pictures over de regie. Dat heeft Hollywood Reporter gemeld.

De Belgen hebben momenteel in België een hit in handen met de Vlaams-Nederlandse film Patser. De film, waarin Ali B zijn acteerdebuut maakt in de rol van een maffiabaas, draait vanaf donderdag in Nederland in de bioscoop.

De voorgangers, Bad Boys en Bad Boys II, stammen uit 1995 en 2003. Beide films waren gigantische kaskrakers. NBC maakte onlangs bekend dat ze een tv-serie van de film gaan maken. Het zou om een spin-off gaan met een vrouw in de hoofdrol.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Reünie Will Smith en Martin Lawrence in Bad Boys 3
Sluiten