Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Entertainment 14 jan 2018 / 07:59 uur

Nieuwe beelden Temptation Island zijn weer smullen

Een ogenschijnlijk onverwachte scheiding van de mannen en vrouwen, undercover-achtige taferelen van presentatoren Rick Brandsteder en Annelien Coorevits en heftige uitspraken: de nieuwe trailer van Temptation Island 2018 heeft het allemaal.

Nog heel eventjes geduld en dan begint het nieuwe seizoen van Temptation Island weer. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want eerlijk gezegd hadden wij het liefst gisteren al alle zestien afleveringen gebingewatched. Zestien ja, want dit seizoen krijgen we meer afleveringen!

Haat

In de allernieuwste beelden van het programma zien we twee busjes op commando gescheiden worden en horen we een vrouw ‘Ik haat hem zo hard’ schreeuwen. Dat wordt dus smullen…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe beelden Temptation Island zijn weer smullen
Sluiten