Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 25 jan 2018 / 22:14 uur

Netflix kampte even met storing

Als we over negen maanden een babyboom hebben, weten we hoe het komt. Netflix kampte donderdagavond met een flink aantal storingen.

Bevestigd

Rond 21.00 uur was het aantal klachten over de website op zijn piek. Daarna nam het aantal klachten af, maar een uur later was het weer raak. Op de website van Netflix wordt bevestigd dat zij met problemen te maken hadden.

Duizenden mensen meldden dat Netflix het niet of niet goed deed via allestoringen.nl. Eerst leek het alsof enkel de mensen die Netflix wilde kijken via televisie, maar ook appgebruikers hadden last van de storingen.

Ook buitenland

Niet alleen Nederlanders hadden last van de storing, maar ook in Duitsland, België en Polen en buiten Europa kregen mensen foutmeldingen. Op de website van Netflix biedt het bedrijf zijn verontschuldigingen aan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix kampte even met storing
Sluiten