Sander Schomaker
Sander Schomaker Entertainment 24 jan 2018 / 12:04 uur

Man laat champagne van 35.000 euro uit handen vallen

Entree discotheek: 75 euro. Magnum fles champagne: 35.000 euro. De fles uit je handen laten vallen: onbetaalbaar! Precies dit gebeurde onlangs in een moeilijke club op het party-eiland Ibiza.

Gelukkig hebben we de beelden nog. Je moet toch al een bepaald type man zijn om zo’n magnum fles champagne aan te schaffen in een hippe discotheek op Ibiza. Mannen proberen elkaar de loef af te steken in dit soort clubs om te laten zien hoeveel geld ze hebben.

Wie zo’n fles van 35.000 euro bestelt, krijgt dan ook even alle aandacht. De muziek gaat uit en het spotlicht aan, zodat iedereen de ‘big spender’ even kan zien. Vervolgens wordt het podium dan gevuld met tientallen champagneglazen.

Alles wat jij als gevierde jongen dan nog hoeft te doen, is de megafles te openen en een oorverdovend gejuich zal opstijgen. Dat was echter iets teveel gevraagd voor deze man, die met zijn geklungel de lachers op zijn hand kreeg. Wie had je allemaal blij kunnen maken met die 35.000 euro, denken wij dan, maar ja.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Man laat champagne van 35.000 euro uit handen vallen
Sluiten