Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Entertainment 5 jan 2018 / 06:14 uur

Game of Thrones fans moeten wachten tot 2019

Dubbel slecht nieuws voor fans van de populaire HBO-serie Game of Thrones, pas in 2019 komt er een nieuw seizoen en dat is meteen ook het laatste seizoen.

HBO schrijft op de website dat de epische fantasy serie in 2019 terugkomt voor de achtste en daarmee laatste reeks van zes afleveringen. En ook al heeft het seizoen maar zes afleveringen, het filmen duurt erg lang. Hierdoor is dit het eerste seizoen waarop fans meer dan 365 dagen moeten wachten.

Wat is erger?

De precieze datum waarop de climax van de hitserie zal verschijnen, is niet bekend gemaakt. Het voorgaande seizoen begon in 2017 dus het geduld van de fans wordt in ieder geval goed op de proef gesteld. Tot nu toe zijn zij vooral in de war over wat ze erger vinden: zo lang wachten, of weten dat dit het laatste seizoen is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Game of Thrones fans moeten wachten tot 2019
Sluiten