Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Entertainment 5 jan 2018 / 07:04 uur

Ex-koppel catfisht per ongeluk elkaar

Een nieuw jaar betekent voor Nev Schulam en Max Joseph, de makers van het MTV-programma Catfish, een nieuw seizoen vol online neppers. Ze beginnen in ieder geval goed met een flinke plottwist. De twee die elkaar in de eerste aflevering van achter een scherm berichten, blijken elkaar juist meer dan goed te kennen.

Een ex-koppel bleek allebei een nepaccount te hebben gemaakt op internet en begon met elkaar te praten. Heftig. Maar erger nog: het 17-jarige zoontje van de vrouwelijke helft van dit verhaal mailde Nev en Max om hulp te vragen bij het vinden van zijn moeders online liefde. De jongen legt uit dat zijn moeder Sheklia een relatie heeft met Talli maar dat zij elkaar nog nooit hebben ontmoet.

De tiener had zijn twijfels over de relatie en toen hij zijn moeder vroeg of hij haar vlam eens kon ontmoeten, vertelde zij hem dat hij het gewoon ‘erg druk’ had. (Over signalen die je moet oppikken met online daten gesproken). De Catfish-goeroes vonden het dus ook hoog tijd om polshoogte te nemen.

Tien jaar geleden

Sheklia noemde zichzelf online Kelly en praatte zo met haar Talli. Wat blijkt? Talli heet eigenlijk Terrence en Sheklia kent hem maar al te goed. Terwijl de mond van presentator Nev openvalt na de vraag ,,Jullie kennen elkaar?!" Legt de jonge moeder uit dat ze zo’n tien à elf jaar geleden een relatie had met Terrence.

Terrence en Sheklia. Bron: MTV

De twee hadden dus toevallig allebei, tien jaar later, een nepprofiel aangemaakt en catfishten elkaar. En alhoewel Nev dit zag als een teken van het universum dat Sheklia en Terrence voor elkaar gemaakt zijn, waren zij heel stellig dat ze dit niet zien zitten.

Teleurstelling

Volgens Sheklia kreeg Terrence drie kinderen terwijl hij een relatie met haar had (de baby’s kwamen dus niet uit haar buik) en hij zou een H-O-E zijn. Ze spelde dit letterlijk waar de man bij stond. Ook Terrence strooide niet bepaald met complimenten toen hij erachter kwam met wie hij elke dag aan het chatten was. Hij had ,,totaal niet gekregen wat hij wilde."

Reageer op artikel:
Ex-koppel catfisht per ongeluk elkaar
Sluiten