Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 17 jan 2018
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn de koppels van Temptation Island

Oké eerlijk: wij kunnen niet wachten tot Temptation Island weer begint. De beelden druppelen langzaam binnen en eerder werd al bekend wie de verleiders en verleidsters waren. Nu weten we eindelijk ook wie de koppels dit seizoen zijn. En die zijn niet mis!

Stelletjes

Maak kennis met de Belgische Deborah & Tim en Megan & Kevin en de Nederlandse Daniëlle & Mezdi en Jeremy & Vanessa.

Tim (30) en Deborah (25)

Tim en Deborah. / RTL

Deborah en Tim komen uit België en hebben elkaar drie jaar geleden leren kennen bij de Coolcat, waar Deborah destijds werkte. Het koppel was een tijdje uit elkaar vanwege hun botsende karakters. Tim houdt wel van een feestje en stond vroeger bekend als de ‘Playboy van Aalst’. De koppige Deborah is daarentegen een perfectionist die graag dingen van tevoren al regelt. Als zij Temptation Island als stel overleven, gaan ze volgens RTL samenwonen. En de ring voor het huwelijksaanzoek schijnt ook al klaar te liggen…

Kevin (22) en Megan (18)

Kevin en Megan. / RTL

Kevin en Megan leerden elkaar een jaar geleden kennen tijdens een avondje uit. De twee zijn sindsdien een koppel, hoewel ze behoorlijk van elkaar verschillen. Kevin lust wel pap van het nachtleven, daar Megan juist liever thuis zit en ondertussen druk bezig is met het plannen van haar leventje. Het koppel doet mee omdat Kevin in het afgelopen jaar al vijf (!) keer een misstap heeft begaan. Ook Megan is vreemdgegaan, toen ze de eerste keer ontdekte wat Kevin had gedaan. Het vertrouwen tussen de twee is dus behoorlijk aangetast en met het programma hopen ze dat vertrouwen weer terug te krijgen.

Jeremy (23) en Vanessa (23)

Jeremy en Vanessa. / RTL

Dit koppeltje is alweer zes jaar samen sinds ze elkaar leerden kennen op een feestje. Jeremy was meteen verliefd, Vanessa liet het nog even spannend. Uiteindelijk vielen de twee als een blok voor elkaar. Het koppel doet mee aan Temptation Island omdat Jeremy aan vanessa moet bewijzen dat hij elke verleiding kan weerstaan en te vertrouwen is, aldus het koppel tegen RTL. Tijdens hun relatie heeft Jeremy namelijk wel eens intieme berichtjes gestuurd naar andere vrouwen en dat viel bij Vanessa niet bepaald goed in de smaak. Jeremy wil bewijzen dat hij deze keer de verleiding wel kan weerstaan.

Mezdi (20) en Daniëlle (20)

De Nederlandse Mezdi en Daniëlle leerden elkaar twee jaar geleden kennen op een feestje van een gemeenschappelijke vriend. Inmiddels zou Daniëlle willen dat Mezdi iets meer aandacht aan haar zou besteden. De twee doen mee aan het programma omdat Mezdi in het verleden al misstappen heeft begaan. Het koppel maakt vaak ruzie en soms zien ze elkaar een tijdje niet. Op het eiland moet Mezdi voor eens en altijd bewijzen dat hij voor Daniëlle wil gaan. Als dat lukt wil het duo samenwonen, trouwen en de wereld ontdekken.

Temptation Island is vanaf donderdag 1 februari 20:30 uur te zien bij RTL 5, vanaf donderdag 25 januari al op Videoland en RTL XL.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.