Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 10 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Buddy Vedder als Boef in nieuw seizoen TV-Kantine

Acteur en presentator Buddy Vedder is deze maand verkleed als de controversiële rapper Boef te zien in een nieuw seizoen van De TV-Kantine van RTL 4. Dat blijkt uit een persbericht dat RTL woensdag rond heeft gestuurd naar de media.

FOTO RTL

De persiflage van Boef stond al voor de ophef op de planning van het tv-programma, maar is pas daarna opgenomen. Een woordvoerder van RTL: "Ze hebben Buddy als Boef opgenomen na de ophef rondom zijn ‘kech’ uitspraken en dit komt dan ook ter sprake in de persiflage."

In dezelfde uitzending is Irene Moors te zien als Eva Jinek, Carlo Boszhard als Erik Dijkstra en Jelka van Houten als Roxeanne Hazes. Met elkaar spelen ze een uitzending van het NPO 1-programma Jinek na.

De TV-Kantine krijgt na acht seizoenen een nieuwe opzet. De ‘kantine’ sluit spreekwoordelijk haar deuren en iedere week wordt er een talkshow nagespeeld. Naast Jinek komt ook Voetbal Inside aan de beurt.

Netflix

Carlo en Irene kruipen in de huiden van nieuwe typetjes als Angela de Jong, Erland Galjaard en Frank en Claire Underwood uit House of Cards. Ook de Netflix-serie Stranger Things wordt gepersifleerd. Daarin heeft modeblogger Anna Nooshin een rol. Het nieuwe seizoen is vanaf 20 januari op RTL 4.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.