Bregje Simons
Bregje Simons Entertainment 19 jan 2018 / 21:05 uur

Anouk maakt weer gehakt van deelneemster TVOH

Het is weer oud en vertrouwd met Anouk in de jury van The Voice of Holland, wederom steekt ze haar eerlijkheid niet onder stoelen of banken tegenover The Voice-kandidaat Kira Dekker. De Haagse Anouk was op zijn zachts gezegd niet tevreden met de performance van de zangeres. ,,Er zijn mensen uit de vorige aflevering vertrokken, die zingen tien keer beter dan jij. Het spijt me, ik zou je gelijk naar huis sturen."

Daar was het nog niet mee gezegd. ,,Allereerst mijn complimenten dat je het überhaupt zo ver hebt gebracht", zei de coach sarcastisch. ,,Ik moet je eerlijk zeggen, ik vraag me echt een beetje af hoe je hier tussendoor bent geglipt, tot aan de knock-outs. Je hoort hier niet thuis, ik vind het niet goed genoeg". Aan eerlijkheid geen gebrek!

Coach Ali B haakte in op de kritiek van Anouk. ,,Wel een fijn genuanceerd verhaal", zei hij, waarop de zangeres vroeg of het echt zo hard was. ,,De airco is warmer", grapte hij. Kira’s coach, Miss Montreal, koos er zelf ook voor om Kira naar huis te sturen.

Op Twitter gaat de harde reactie van Anouk ook niet onopgemerkt voorbij:

https://twitter.com/RobBattes/status/954451808587583488

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Anouk maakt weer gehakt van deelneemster TVOH
Sluiten