Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 21 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

Video: Rotterdamse band Livity op weg naar Ahoy

De kans is groot dat je nog nooit van ze hebt gehoord, maar de Kaapverdiaanse band Livity staat op tweede kerstdag (26 december) in een nagenoeg uitverkocht Ahoy in hometown Rotterdam. En niet eens voor het eerst, want vijfentwintig jaar geleden verzorgden ze – broekies nog toen – al eens een voorprogramma in de fameuze concertzaal.

Families

De tropische muziek van Livity, dat al dertig jaar bestaat, wordt van generatie op generatie doorgegeven en lokt dan ook complete families naar de liveshows. Een avondje Livity is overigens niet alleen muziek, na de show wordt er tot in de ochtend doorgefeest met veel eten, drinken en dansen.

Metro ging in op de uitnodiging een kijkje te komen nemen in de oefenruimte waar het zestal zich virtuoos aan het warmspelen is. Video: Vincent van Dordrecht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Video: Rotterdamse band Livity op weg naar Ahoy
Sluiten