Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 8 dec 2017 / 10:32 uur

Trailer Jurassic World 2 ziet er superstrak uit

Een van ’s werelds bekendste filmfranchises komt in 2018 weer met een nieuw verhaal. In de reeks die ooit begon met Jurassic Park, is het komend jaar de beurt aan Jurassic World 2: Fallen Kingdom.

Nog zes maanden

Hoewel we op de film nog meer dan een half jaar moeten wachten (pas op 22 juni is de première) is de trailer inmiddels al daar. Of trailer? Aangezien de acteurs ook nog aan het woord komen, is het al een soort minidocumentaire van ruim vijf minuten geworden. Wat we in ieder geval kunnen stellen, is dat het er megagelikt uitziet en dat de film vol actie en explosies zit.

Net zoals in Jurassic World 1 (2015) worden de hoofdrollen vertolkt door Chris Pratt (Owen Grady), Bryce Dallas Howard (Claire Dearing) en B.D. Wong (Henry Wu). Wel is er een nieuwe regisseur: Juan Antonio Bayona (met als bekendste film The Impossible) heeft het overgenomen van Colin Trevorrow. „Hij is geniaal als het aankomt op het bang maken van mensen”, zegt Howard over de Spanjaard.

„De Jurassic-films zijn altijd heel spannend en zitten vol met actie. Wij vertellen daarvan nu het volgende hoofdstuk”, vertelt Pratt. „Daarbij blazen we letterlijk het complete eiland op.”

Robots

Maar ook aan de dinosauriërs is de nodige aandacht besteed. Het zijn namelijk niet met de computer in een 3D-animatie gemaakte wezens. De monsters waren echt op de set aanwezig in de vorm van robots.

Reageer op artikel:
Trailer Jurassic World 2 ziet er superstrak uit
Sluiten