Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 22 dec 2017 / 10:59 uur

SR17: Kapsels Dotan en Domien onder de veilinghamer

Bij Serious Request wordt er doorgaans van alles geveild van vakanties tot een dagje uit met bekende Nederlander, maar dit jaar gaan ook de kapsels van 3FM-dj Domien en zanger Dotan eraan.

Het begon allemaal toen – de zelf ook blond geverfde – Jan Kooijman in het Glazen Huis was. Hij kondigde aan dat Domien zich ook een blonde coupe zou laten aanmeten indien er via een speciale sms een bedrag van 5.000 euro zou worden opgehaald.

Kaal

Dat bedrag werd razendsnel binnengehaald en dus daagde Domien Dotan uit om zich kaal te laten scheren. De zanger twijfelde heel erg („Ik ga dan wel dood van de kou, want ik ben dat helemaal niet gewend") en dus werd het bedrag wel even wat verhoogd, tot 10.000 euro. Je haar eraf scheren is immers niet niks.

Overigens is het niet helemaal uniek. In 2009 ging Waylon ook al kaal tijdens Serious Request, al hoefde er toen ‘maar’ 2.500 euro te worden opgehaald.

Breng ze weer samen

Het Glazen Huis van Serious Request staat dit jaar in Apeldoorn. Het motto van de week is Breng Ze Weer Samen en het geld wordt dan ook gebruikt om (door oorlogen) verscheurde families weer bij elkaar te brengen. Na drie dagen was de tussenstand € 1.701.198.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
SR17: Kapsels Dotan en Domien onder de veilinghamer
Sluiten