Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 5 dec 2017 / 21:02 uur

Maan aanvaardt excuses Radio 538

Het is weer koek en ei tussen Maan en Radio 538. Via Instagram en op de radio heeft de zangeres laten weten dat ze de excuses van 538 voor het streaker-incident heeft aanvaard.

De dj’s zetten op 17 november een streaker in tijdens het optreden van de zangeres. Pas zondag kwam het incident in de media, omdat zanger Tim Knol zich enorm opwond over de grap van Radio 538.

Op Instagram plaatste Maan maandag een post, waarin ze schrijft dat ze het heel heftig vindt om te zien hoeveel ophef er is ontstaan over het incident bij Radio 538. ,,Het streakervoorval heeft me intens laten schrikken en was een totaal misplaatste en vreselijk stomme grap. Ik heb me er heel rot over gevoeld, maar het is inmiddels drie weken geleden en ik heb het, na meerdere malen excuses van Frank (Dane, red.) en zijn team, afgesloten."

Langs bij de radio

Maan ging maandag langs in de show van Frank Dane om over de verkeerd uitgepakte grap te praten. In de show vertelde ze dat ze zich heel erg onveilig voelde toen de naakte man voor haar neus stond. ,,Ik verstijfde helemaal, ik voelde me heel onveilig, ik wist niet wat er aan de hand is en waar die man vandaan kwam. Ik probeerde contact met jou te maken, maar dat lukte niet", legt ze uit aan Dane. ,,Ik dacht dat ik eindelijk in een show zonder grapjes zat.

Excuses

Dj Frank Dane heeft op de radio nogmaals zijn excuses aangeboden voor het nare incident. ,,Ik dacht kut, shit, dit is zo niet de bedoeling. Dit had nooit mogen gebeuren, dit was zo niet mijn intentie. Het spijt me zo ontzettend dat het is misgegaan. Dit had ik niet voorzien en had ik moeten voorzien."

De zangeres aanvaardt de excuses van Dane en sluit het hoofdstuk af met de woorden: ,,En nu weer focussen op m’n allereerste eigen clubtour, waar al m’n positieve energie naartoe gaat. Want muziek maken blijft het mooiste wat er is."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Maan aanvaardt excuses Radio 538
Sluiten