Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 20 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

Lady Gaga krijgt eigen show in Las Vegas

De geruchten gingen al, maar nu is het 100 procent zeker: Lady Gaga krijgt een eigen show in Las Vegas. Dat maakte de zangeres woensdag bekend via Twitter.

„De geruchten zijn waar! Ik zal mijn eigen vaste show (residentie) in het MGM Park Theater. Maak je klaar voor een gloednieuwe show", zegt de zangeres onder andere in haar tweet waarin ze de roddels bevestigt.

Droom

„In het land van Elvis, Tony Bennett en Frank Sinatra, the Rat Pack, Elton John, Judy Garland en Liza Minnelli. Ik droom al mijn hele leven van een eigen show in Las Vegas", zegt ze in een statement. „Ik ben vereerd dat ik deel mag uitmaken van een historische line-up van artiesten, en nu een nieuwe soort show te creëren zoals Vegas die nog nooit gezien heeft."

„Ik vertel jullie precies hetzelfde als dat ik aan mijn MGM- en Park Theater-partners heb gezegd: je kunt bij deze artiest ten alle tijden op één ding rekenen: ik geef iedere avond heel mijn ziel en zaligheid op het podium."

De zangeres bedankt haar fans dat ze altijd in haar geloven en hoopt hen allemaal in Vegas te zien. De show zal vanaf december 2018 te zien zijn en staat in ieder geval twee jaar lang op de planning.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.