Bregje Simons
Bregje Simons Entertainment 21 dec 2017 / 05:51 uur

Khloé Kardashian bevestigt zwangerschap op Instagram

De geruchten gingen al een tijdje, maar het is nu officieel bevestigd: Khloé Kardashian en haar vriend Tristan Thompson verwachten hun eerste kindje. Het stel deelde een foto van hun beide handen op haar groeiende babybuikje.

View this post on Instagram

My greatest dream realized! We are having a baby! I had been waiting and wondering but God had a plan all along. He knew what He was doing. I simply had to trust in Him and be patient. I still at times can't believe that our love created life! Tristan, thank you for loving me the way that you do! Thank you for treating me like a Queen! Thank you for making me feel beautiful at all stages! Tristan, most of all, Thank you for making me a MOMMY!!! You have made this experience even more magical than I could have envisioned! I will never forget how wonderful you've been to me during this time! Thank you for making me so happy my love! Thank you to everyone for the love and positive vibes! I know we've been keeping this quiet but we wanted to enjoy this between our family and close friends as long as we could privately. To enjoy our first precious moments just us ❤️ Thank you all for understanding. I am so thankful, excited, nervous, eager, overjoyed and scared all in one! But it's the best bundle of feelings I've ever felt in my life! ❤️❤️❤️

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Het duurde even voor de Kardashian het babynieuws met de wereld deelde. Ze legt op Instagram uit dat dat een bewuste keuze was, omdat ze zo lang mogelijk met haar vriend en familieleden wilde genieten van dit bijzondere moment. Maar nu haar buikje begint te groeien is er geen ontkennen meer aan en vond het stel dat het tijd werd om de zwangerschap wereldkundig te maken.

Kardashian baby’s

Khloé is de derde in de Kardashian-Jenner familie die een kindje verwacht. Kim en Kanye worden in januari 2018 ouders van hun derde kindje via een draagmoeder en Kylie Jenner wordt in februari voor het eerst moeder. Khloé is rond dezelfde tijd als haar jongste zusje uitgerekend.

Blije fans

De Kardashian-fans steken hun enthousiasme niet onder stoelen of banken en gaan helemaal uit hun dak op Twitter over de zwangerschap van Khloé:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Khloé Kardashian bevestigt zwangerschap op Instagram
Sluiten