Jelmer Visser
Jelmer Visser Entertainment 28 dec 2017 / 20:45 uur

Barbie blij in bijstand

Barbie beleefde de afgelopen jaren vele avonturen bij RTL: ze ging op vakantie, trouwde, runde een kroeg en kreeg kinderen. 2017 is echter niet haar jaar. In september sneuvelde haar relatie met Michael en vorige maand liet ze weten niks meer met RTL te maken willen hebben.

Samantha de Jong was van mening dat de omroep en haar management haar acht jaar lang als een hoer hebben behandeld. Nu zit ze in de bijstand. Toch gaat realityster niet bij de pakken neer zitten. In een vlog laat ze weten juist gelukkig te zijn met het kleine beetje dat ze op dit moment heeft.

Barbie aan het begin van haar carriere ©ANP

Minimuminkomen

Ondanks haar gemis aan inkomsten geniet ze juist van de kleine dingen in het leven en de mooie momenten met de kinderen. Ze kijkt niet met positieve gevoelens terug naar haar jaren op tv. „Ik voel me misbruikt en ze hebben me laten vallen als een baksteen." Ze nuanceerde de stelling dat ze verplicht haar huis uit zo moeten. Het was vooral haar eigen keuze omdat ze kleiner wilde wonen. Ook ontkende ze in de schulden te zitten.

Tijdens de vlog krijgt haar ex-manager Jake Hampel nog een veeg uit de pan. Hij zou een uitbuiter zijn die op zoek is naar slachtoffers. Hij zou haar jarenlang voorgelogen hebben en geld dat bedoeld was voor de aan lager wal geraakte realityster in eigen zak gestoken hebben.

De relatie met Michael is definitief voorbij maar ze kunnen nog wel samen door een deur voor de kinderen. Zo lijden zij zo min mogelijk onder hun relatiebreuk. Het is niet bekend hoe Barbie’s hondjes Bella en Gucci de breuk en de bijstand ervaren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Barbie blij in bijstand
Sluiten