Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 30 nov 2017
Leestijd: 2 minuten

Waylon en Bibi waren niet direct verliefd

Het was geen liefde op het eerste gezicht voor Waylon en Bibi Breijman. De artiesten werden pas verliefd op elkaar na de opnames van It Takes 2. De vonk sloeg over in aanloop naar de Top 1000 Allertijden-concerten in Ahoy.

Gastartiest

Het kersverse showbizz-stel kent elkaar van het tweede seizoen van It Takes 2, maar ze hadden destijds nog geen oog voor elkaar, bevestigt Waylon tegenover het ANP. De zanger vroeg de voormalige ster van Oh Oh Cherso al als gastartiest op te komen treden nog voordat er sprake was van wederzijdse verliefdheid.

”Bibi zou sowieso al komen. Vorig jaar vroeg ik Marlijn Weerdenburg en dit jaar Bibi. Ze hoort voor mij bij het afgelopen jaar. Ze zat in mijn team en we wonnen It Takes 2. Ik nodigde haar dus uit voor Ahoy. Toen we bij elkaar zaten om het optreden door te spreken, sloeg de vonk over”, vertelt Waylon.

Afgewezen

”Ik heb haar mee uit eten gevraagd. En toen was het raak! Het kwam vrij onverwachts. Tijdens It Takes 2 werkten we vrij intens samen, maar toen had ik er nooit over nagedacht. Het was nooit in me opgekomen. Bovendien had ze een vriend”, vervolgt Waylon. ”Toen we meer in de privésfeer bij elkaar zaten, gebeurde het."

Waylon noemt het heel leuk dat hij vanaf vrijdag drie avonden achtereen op het podium staat met Bibi. ”Ze is mijn eerste vriendin die zangeres is. Daardoor begrijp je elkaar veel beter. Ze staat aan het begin van haar carrière. Ze was al eens afgewezen bij The Voice, raakte zwaar teleurgesteld. Tot ze met mij ging zingen. Ik heb haar wel gezegd dat ze de focus op zingen moet leggen en moet blijven zingen, anders gaat het nooit wat worden."

Klein wijffie

”Wat is er leuker dan in Ahoy samen te zingen? Ik kijk er echt naar uit. Bibi denkt er net zo over. Ze is zo relaxed en professioneel, echt een chill wijf. De mensen in de band hebben in totaal driehonderd jaar ervaring. En zij gaat het toch maar doen, zo’n klein wijffie. Het wordt echt een super leuk moment”, belooft Waylon.

Afgelopen weekend was Waylon voor het eerst te zien in een vlog van Bibi en was er ook de eerste kus op beeld. “Als ik met hem ben en ik besluit die dag te vloggen, dan zit ‘ie er in", aldus Bibi.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.