Metro
Metro Entertainment 27 nov 2017 / 09:05 uur

Verwarring na vlog: Enzo Knol en Dee weer samen?

Het was voor fans een grote schok toen vlogger Enzo Knol (24) en Demira van der Zeeuw in september lieten weten uit elkaar te zijn. De nieuwste vlog van Knol is echter voer voor speculatie: zijn de twee weer bij elkaar? Feit is dat ze samen in Spanje zitten om te genieten van een vakantie.

Samen in Spanje

In de vlog, die de titel ‘dit was een goed idee’ heeft, benadrukt Knol dat de twee goede vrienden zijn, zoals ze in de vlog waarin ze hun breuk wereldkundig maakten ook al lieten weten. Blijkbaar kunnen de exen twee maanden na de breuk zelfs al vriendschappelijk met elkaar op vakantie.

Overigens zijn Enzo Knol en Dee niet echt ‘samen’ op vakantie. De reis naar Spanje werd vier maanden geleden al geboekt om de vijftigste verjaardag van de moeder van Dee te vieren. Dat was nog voor de breuk tussen de twee. Omdat Knol zo’n goede band heeft met de ouders van Dee, wilden zij hem daar ondanks de breuk graag bij hebben.

‘Gewoon als vrienden’

In de video legt Enzo Knol uit waarom hij samen met zijn ex in Malaga zit: „Ik snap dat mensen nu een beetje zoiets hebben van: hoezo? Hoe kan dit opeens zo met zijn tweetjes. Maar dat komt omdat wij nog steeds hele goede vrienden zijn. Wij hebben nog steeds contact met elkaar en nu zitten wij hier in Spanje met elkaar”, zo vertelt hij. „En het is leuk”, voegt Dee daar enthousiast aan toe.

View this post on Instagram

Wij zijn heerlijk op vakantie! De 1e vlog daarvan staat nu online ☀️

A post shared by Enzo Knol (@enzoknol) on

De twee stellen dat het ‘als vanouds’ is en dat de twee het ontzettend naar hun zin hebben: „Het is gewoon lachen, gek doen, gezellig doen, lol maken. Het is ontzettend leuk en we hebben het ontzettend naar ons zin.”

Uiteraard gaan veel van de reacties over het samenzijn van de twee oud-geliefden. Daarnaast roept ook de snor van Enzo Knol reacties op: „Scheer die snor weg en maak het aan", is een van de reacties.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Verwarring na vlog: Enzo Knol en Dee weer samen?
Sluiten