Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 12 nov 2017 / 18:40 uur

‘Vervolg Wonder Woman enkel als ‘hij’ niet meedoet’

Actrice Gal Gadot die deze zomer schitterde in de film Wonder Woman wil alleen een vervolg op de film maken als een van de producenten van deze film, Brett Ratner, niet meer meedoet. Tot dan weigert ze te tekenen voor een vervolg.

#metoo

Een bron vertelde aan Page Six dat Gadot dit weigert, omdat Ratner wordt beschuldigd van seksuele intimidatie in Hollywood. Ze wil niet dat zij of de film Wonder Woman geassocieerd wordt met een man die beschuldigd wordt van seksueel wangedrag. Vorige maand trok ze zich al terug toen ze naar een diner moest dat ter ere van Ratner werd gehouden. Ze zou hem daar belonen met een prijs.

Ratner was medeproducent van Wonder Woman met zijn bedrijf RatPac-Dune. Internationaal bracht de filmmeer dan 400 miljoen dollar op. Het bedrijf van Ratner pakt een groot deel van de winst. Gadot wil dat Warner Brothers Ratner loost.

Principes

Gadot blijft volgens de bron bij haar principes. ,,Ze weet dat de beste manier om iemand als Ratner te raken, is door hem in zijn portemonnee te raken. Daarbij snapt ze goed dat Warner Bros in deze zaak haar kant moet kiezen. Het zou raar zijn als zij een film maken die helemaal gaat over de kracht van vrouwen als die film mede wordt gefinanceerd door een man die beschuldigd wordt van seksueel wangedrag jegens vrouwen."

Eerder deze week bleek ook Ratner te horen in het rijtje mannen dat wordt beschuldigd van seksuele intimidatie in Hollywood. Onder andere actrices Olivia Munn en Natasha Henstridge meldden door hem te zijn lastiggevallen. Ratner ontkent de beschuldigingen stellig.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Vervolg Wonder Woman enkel als ‘hij’ niet meedoet’
Sluiten