Evie Westland
Evie Westland Entertainment 28 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

T-shirt time! Jersey Shore keert terug op de buis

Hoe laat het is? Het is T-shirt time! Voor wie niet begrijpt waar dit over gaat: het volgende nieuws doet je waarschijnlijk weinig tot niets. Voor alle anderen: Jersey Shore keert terug op de buis. Mét de originele cast.

T-shirt time?

Om het maar even kort te duiden: T-shirt time is een uitdrukking die veelal door de mannen van het programma wordt gebezigd. Het duidt een tijd aan waarop je enkel gekleed in een hemd op de bank zit, voordat je je gewone T-shirt aantrekt. Oftewel: het is het shirt vóór het shirt.

Pauly D, JWoww, Vinny, Snooki en The Situation: allemaal zijn ze in 2018 te zien in Jersey Shore Family Vacation op MTV. Dat maakte de zender bekend tijdens de première van de show Floribama Shore.

Wild

De hoofdpersonen in Jersey Shore woonden samen in een huis aan de oostkust van Amerika en daar ging het er op z’n zachtst gezegd nogal wild aan toe. Er werd veel gedronken, geschreeuwd, gefeest en gesekst. De serie liep van 2009 tot 2012 en bereikte zo’n 9 miljoen kijkers per aflevering.

Er werden al eerder spin-offs van de show gemaakt, zoals Snooki & JWoww en The Show With Vinny. Ook internationaal was Jersey Shore een kijkcijferkanon.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.