Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 24 nov 2017 / 06:41 uur

Roxeanne Hazes vertelt meer over ruzie met Dré

Dat Roxeanne Hazes en haar moeder al een tijdje ruzie hebben met haar broer Dré Hazes is al lang bekend. Waarom de twee dames in de clinch liggen met Dré is echter nog steeds niet helemaal duidelijk, maar Roxeanne vertelt nu iets meer in een interview in Nieuwe Revu.

‘Rox’ zegt in het interview dat de ruzie met haar broer haar pijn doet, maar dat ze heeft besloten er geen energie meer in te steken. ,,Ik ben er te lang verdrietig om geweest, vooral omdat ik het niet begreep. Maar door alles wat hij samen met zijn vriendin in de media heeft geroepen, kon ik wel op nul beginnen."

Niet netjes

De zangeres legt in het interview uit dat ze het niet netjes vindt om slecht over familie te praten. ,,Heel veel was ook niet waar", meent ze. Een foto van haar broer op Instagram gaf haar naar eigen zeggen de grootste klap. ,,Die heb ik gehad toen ik hem een berichtje stuurde toen het met onze moeder echt slecht ging. Het was een pure noodkreet van: “Joh, ik heb je nodig!” Ik kreeg geen reactie, maar dezelfde dag postte hij wel een foto dat ze samen met een champagneglas in hun handen stonden."

Ondanks dat het haar pijn doet, geeft Roxeanne aan door te willen gaan en de ruzie achter haar te laten. ,,Het voelt nu als een oude liefde, waar je te lang in bent blijven hangen, terwijl je door moet. Oké, ik mag mijn neefje niet zien. Dat is vervelend, maar zijn keuze. Het is nu ook mijn keuze om door te gaan met mijn leven.’"

Reageer op artikel:
Roxeanne Hazes vertelt meer over ruzie met Dré
Sluiten