Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 30 nov 2017
Leestijd: 2 minuten

Potentiële man Gordon wil wel een eigen tv-show

De potentiële echtgenoten van Gordon stappen in Gordon gaat trouwen… maar met wie? het leven van hun beroemde aanstaande binnen. Manuel: ‘Ik zou zelf ook wel een tv-programma willen maken!’

Als alles volgens plan is verlopen, is tv-persoonlijkheid Gordon inmiddels in Zuid-Afrika in het huwelijksbootje gestapt. De gelukkige is een van de overgebleven deelnemers van het RTL 4-programma waarin de koffiekoning/presentator op zoek gaat naar een echtgenoot. Omdat de uitzendingen van Gordon gaat trouwen… maar met wie? op televisie een beetje achterlopen op de werkelijkheid, zien we in de aflevering van deze week hoe Gordon ‘zijn mannen’ meeneemt naar zijn eigen habitat, namelijk Het Gooi. Daar hoort natuurlijk een fotoshoot in de studio van celebrity-fotograaf William Rutten in ’s-Graveland bij. Metro was erbij en sprak er met de Italiaanse Manuel en Limburgse Roy over hun eerste stapjes in de wereld van Gordon.

„Ja, ik ben wel een beetje nerveus”, giebelt Manuel in gebrekkig Engels als we hem tussen het flitsen van de camera door even spreken. „De andere mannen zijn gelukkig heel leuk, dus ik voel wat dat betreft geen competitie. We doen samen mee aan dit spel.” Ook Roy, de gebruinde dansschoolhouder uit Limburg, voelt geen vijandigheid als het om de andere mannen gaan. „Ik zie ze als kandidaten waar Gordon ook een bepaald gevoel bij heeft. Naast mij drie ook hele leuke mannen. Alle vier heel anders en alle vier heel erg leuk.”

Hoewel we alleen spreken met Roy en Manuel zijn ook Rogier en Gerben in de studio. Gebroederlijk poseren ze met Gordon voor de camera van Rutten. Tussendoor poedert een visagiste de mannen een beetje bij. Opvallend is dat de ene dat een stuk natuurlijker ondergaat dan de ander en dat blijkt ook wel als de heren even later vertellen over hun verwachtingen van een leven met entertainer.

https://twitter.com/puffieC/status/933801776976941056

Over een leven in de spotlights denken de heren dan ook heel anders. Waar Roy ‘absoluut geen’ leven in de schijnwerpers zegt te ambiëren, ziet de knappe Italiaan dat wel zitten. „Ja, dat zou zeker interessant zijn. Met Gordon of alleen, het lijkt me allebei leuk”, zegt hij. Manuel heeft ook al een idee over het soort programma dat hij zou willen maken. „Ik ben steward, maar ook banketbakker dus een bakprogramma lijkt me wel leuk. Lekker elke week een Italiaanse taart maken in een bak-show met Gordon, haha!”

Het programma Gordon gaat trouwen… maar met wie? is elke donderdagavond te zien bij RTL 4

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.