Metro
Metro Entertainment 11 nov 2017 / 11:30 uur

Is beautyblogger Bibi de nieuwe liefde van Waylon?

Het houdt maar niet op met nieuws over Waylon. De 37-jarige zanger heeft niet alleen het songfestival gestrikt, ook heeft hij waarschijnlijk een nieuwe liefde aan de haak geslagen. Geruchten gaan dat de Apeldoornse zanger een stelletje is met beautyvlogger en Oh Oh Cherso-ster Bibi Breijman.

Waylon kent de 26-jarige YouTuber van het RTL-programma It Takes Two. In het voorjaar van dit jaar vormden de twee een duo en mochten ze de winst van het programma op hun naam schrijven. Het mocht even duren voor Waylon voor de knappe brunette viel: volgens een ‘zeer betrouwbare bron’ van Shownieuws is de liefde nog pril.

Geen bevestiging

Het management van de artiest wil het nieuws nog niet bevestigen, maar ontkent de liefde tussen Waylon en zijn 11 jaar jongere mogelijke vlam ook niet. De twee treden in december samen op tijdens de Top 1000 Allertijden-concerten van Veronica in Ahoy.

Het liefdesleven van Waylon ging de laatste jaren niet over rozen. In september werd bekend dat zijn relatie met model Joëlle Witschge voor de tweede keer is gestrand. Inmiddels lijkt hij dus de liefde én een partner om hem aan te moedigen tijdens het songfestival weer gevonden te hebben.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Is beautyblogger Bibi de nieuwe liefde van Waylon?
Sluiten