Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 16 nov 2017 / 13:06 uur

Expeditie Robinson: Roeland leert Imke een lesje

Het tactische spel in Expeditie Robinson van vorige week is Imke niet in de koude kleren gaan zitten. De Twentse verloskundige zou het liefst een zo Robinson-waardig mogelijk spel spelen, maar dat wordt haar door het gekonkel van de anderen onmogelijk gemaakt.

Plezier vergaan

Ze kon daarom vorige week niet anders dan tactisch Anouk eruit stemmen nadat die keihard in Imkes gezicht had gelogen over stemmen op ‘kanonnenvoer’  Herold. Door deze actie zit haar maatje Carlos er nu nog in, maar het plezier in het spel is haar wel vergaan.

In een vooruitblik op aflevering 11 is te zien dat Roeland haar uit de put probeert te halen. Maar of zijn opbeurende ‘Carlos haar met een glimlacht voor de bus zou duwen als hem dat tot winnaar zou kronen’ daarbij gaat helpen?

Je ziet het donderdag om 20.30 uur op RTL 5.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Expeditie Robinson: Roeland leert Imke een lesje
Sluiten