Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 30 nov 2017 / 08:06 uur

Eerst trouwen, dan kids; Gordon ziet ’t wel zitten

Iets over de helft van het traject heeft Gordon nog vier mannen over in zijn RTL 4-programma Gordon gaat trouwen, maar met wie…?. Metro sprak de zanger bij een fotoshoot met zijn mannen. Hij vindt het doodeng, maar droomt al wel over de toekomst.

Zou het een no-go zijn als je echtgenoot straks niet in de spotlights wil?

Nee, absoluut niet. De reden dat ik ze wel via deze weg aan het publiek voorstel is dat er in het verleden vaak iets is misgegaan in de liefde doordat ik mensen krampachtig uit de spotlights wilde houden. Ik hoop dat de roddelpers hen nu juist met rust zal laten omdat ze door het programma alles al van ze weten. Misschien naïef, want nu ik dit mezelf hoor zeggen denk ik: dat gaat natuurlijk niet gebeuren.

Hoe gaat het inmiddels met je?

Ik vind het doodeng. Ik heb het drieenhalf jaar afgehouden, maar een half jaar geleden vroegen John (De Mol., red) en Erland (Galjaard, red.) het weer en dacht ik: waarom niet? Ik werk keihard, date nooit; er gebeurt anders ook niks. En ik wilde voor mijn 50ste wel trouwen.

Wat is je meegevallen?

De intentie waarmee mannen zich hebben opgegeven. Het waren allemaal echt leuke mannen waarvan ik niet verwacht had dat zij serieus voor mij zouden kunnen kiezen.

En tegenvallers?

Dat er een dag voor de auditiedag toch nog 40 mensen koudwatervrees kregen en dus niet op kwamen dagen. Van de 100 zijn er uiteindelijk 60 gekomen. Maar goed, uiteindelijk heb je er maar 1 nodig en het is fijn te weten dat die 60 er wel met volle overtuiging instapten.

Moeten de mannen accepteren dat ze ook een bekend figuur worden?

Het is onderdeel van een leven met mij, dus ja. Maar ik vind wel dat ze de keuze moeten hebben tussen vol in de schijnwerpers staan of een mooie rol op de achtergrond.

Is het huwelijk in Zuid-Afrika rechtsgeldig?

Het is een rechtsgeldig huwelijk voor daar. De volgende dag vliegen we terug naar Nederland om het voor de Nederlandse wet officieel te maken. In gemeenschap van goederen? Haha, I rest my case!

En dan kinderen?

Ja, dat lijkt me heel leuk. En dan liever niet adopteren, maar ik zou wel graag een kind van mezelf willen. Nog zo’n monster, haha! Dat lijkt me geweldig!

De afleveringen van Gordon zijn op donderdagen bij RTL 4

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eerst trouwen, dan kids; Gordon ziet ’t wel zitten
Sluiten