Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Entertainment 5 nov 2017 / 22:22 uur

Dua Lipa verrast wachtende fans met pizza

Dua Lipa trad zondagavond op in AFAS Live in Amsterdam en dat zorgde zoals verwacht voor lange rijen om een plekje dichtbij het podium te bemachtigen. Al vanaf 09.00 uur ’s ochtends stonden mensen te wachten om zo snel mogelijk na het openen van de deuren de voormalige Heineken Music Hall binnen te kunnen stormen. Verrassend was echter dat Dua Lipa zelf langs kwam om haar fans een gunst te verlenen.

Aangezien haar fans nogal lang in de rij stonden, had de popster bedacht dat ze inmiddels best wat honger zouden hebben. Reden genoeg dus om met een flink aantal dozen vol pizza’s langs te gaan en deze allemaal uit te delen.

Share the love pizza

Als ze de pizza’s begint uit te delen, roept ze de wachtenden wel op de pizza’s niet alleen op te eten. „Zorg dat je ze met je vrienden deelt."

Het is niet de eerste keer dat de muzikante pizza’s uitdeelt aan haar fans. Vorig jaar gaf ze aan de mensen die al lang in de rij stonden voor kaartjes voor haar concert in Paradiso een grote hoeveelheid pizza.

Martin Garrix

Dua Lipa heeft de laatste jaren enorm veel populariteit verworven. Met songs als Hotter than Hell, Be the One en New rules eindigde de pas 22-jarige Britse zangeres hoog in zowel de Nederlandse als Britse hitlijsten. Haar nummer New Rules stond één week op nummer 1 in de Nederlandse top 40.

Dua Lipa werkte bovendien ook eerder met een Nederlander samen. In januari 2017 bracht ze samen met dj Martin Garrix het nummer Scared to be lonely uit, dat in de Nederlandse top 40 de nummer 2-positie wist te halen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dua Lipa verrast wachtende fans met pizza
Sluiten