Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 3 nov 2017 / 13:07 uur

Dit is hem dan: Robbert, de nieuwe De Bachelor

De 32-jarige Robbert Jonkheer is de nieuwe Nederlandse De Bachelor. De Amsterdamse IT’er maakte zichzelf vrijdag bekend in de media. Zijn zoektocht naar een vrouw is vanaf eind november bij Net5 te volgen in het nieuwe seizoen van het bekende tv-programma.

Robbert, die voor aanvang van de opnames zo’n 6 maanden single was, werd tijdens een feestje gevonden door scouts van het programma. „Vrijwel meteen zei ik: ja, dat wil ik doen. Het is een bijzondere ervaring en ik was toch al zoekende, dan is het een mooie kans, toch? Ik had het ook niet zo openbaar op tv kunnen doen inderdaad, maar het voelde goed", aldus de nieuwe tv-ster vandaag in een interview met De Telegraaf.

In het programma ontmoet de vrijgezel 20 vrouwen die uit ‘honderden’ aanmeldingen de de redactie van het programma zijn geselecteerd. Na een ontmoeting in Nederland, vloog Robbert vervolgens met 14 geluksvogels naar een eilandje in Griekenland. De opnames zijn inmiddels achter de rug en de vrijgezel maakt zich op voor bekendheid: „Ik denk dat ik het wel aankan. Mensen vinden toch dingen van je, goed of minder goed. Maar zo is het leven.Dat wist ik toen ik ja zei. Ik heb niks te verbergen."

En nog een extra plaatje, gewoon omdat het kan. /reinier bergsma

Met het nieuwe seizoen van De Bachelor is het programma na vijf jaar terug op de Nederlandse tv. Het eerste seizoen werd in 2003 uitgezonden op RTL 4, de tweede reeks was in 2004 te zien op (de niet meer bestaande zender) Yorin. En in 2011 was het programma voor het laatst te zien in Nederland, wederom op RTL 4.

Lars

In die laatste reeks was Lars de bachelor. Hij vond zijn geluk tijdens de opnames in Dubai bij Karin, maar slechts 2,5 maand later was het sprookje alweer voorbij. Laten we hopen dat het met Robbert en zijn hopelijk gevonden nieuwe liefde langer gaat duren!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit is hem dan: Robbert, de nieuwe De Bachelor
Sluiten