Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 13 nov 2017

Cristiano Ronaldo voor de vierde keer vader geworden

Beschuit met roze muisjes voor de Portugese profvoetballer Cristiano Ronaldo, want hij is zondagavond voor de vierde keer vader geworden. Het meisje heet Alana Martin en is het eerste kind van Ronaldo (32) en het Spaanse model Georgina Rodriguez (22).

„Zowel met moeder als dochter gaat het goed," schrijft de voetballer op Instagram. De wereldvoetballer heeft sinds een jaar een relatie met de tien jaar jongere Georgina.

Draagmoeder

In juni van dit jaar is Ronaldo ook al vader geworden, hij verwelkomde toen een tweeling genaamd Eva en Mateo. Volgens Portugese media zou de tweeling ter wereld zijn gekomen via een Amerikaanse draagmoeder. Ook heeft Cristiano al een zoon van 7 jaar oud, de identiteit van de moeder van Cristiano jr. is niet bekend.

Ronaldo verruilde in 2009 Manchester United voor Real Madrid, dat 94 miljoen euro voor hem betaalde. Daarmee was hij tot 2013 de duurste voetballer aller tijden. In 2015 werd hij de all-time topscorer van de UEFA Champions League/Europacup I alsmede de meest scorende Real Madrid-speler ooit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Cristiano Ronaldo voor de vierde keer vader geworden
Sluiten