Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 27 okt 2017

Zangeres Samantha wil meer Nederlands in The Voice

De Haagse volkszangeres Samantha Steenwijk maak vrijdagavond haar opwachting bij The Blind Auditions in The Voice. Ze doet mee aan het RTL-programma omdat ze vindt dat er wel wat meer Nederlandstalige muziek mag klinken in de Nederlandse versie van het muziekprogramma van John de Mol.

„Ik vind dat in de Voice of Holland ook Hollands gezongen moet worden. En ik vind dat daar te weinig sprake van is geweest de afgelopen jaren", zo laat de 31-jarige blondine weten. Samantha is geen onbekende in de muziekwereld: met De Toppers stond ze al eens in een bomvolle ArenA.

Sjors van der Panne

Het Nederlandstalige genre wordt inderdaad weinig gezongen in het RTL-programma. Toch werd het in het verleden al wel eens gedaan, bijvoorbeeld door Sjors van der Panne. De zanger gooide in 2014 hoge ogen met covers van onder meer Frank Boeijen en werd uiteindelijk tweede achter de dames van O’G3NE.

Bekijk hier alvast een voorproefje van Samantha in Te Voice:

https://www.facebook.com/Metro/posts/1503006939747210

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Zangeres Samantha wil meer Nederlands in The Voice
Sluiten