Bregje Simons
Bregje Simons Entertainment 24 okt 2017 / 07:00 uur

YouTubetips: kan Klaas onzichtbaar worden?

Metro struint wekelijks YouTubekanalen af en tipt er op dinsdag drie. Welke kanalen vallen op? Welke zou je ook eens moeten bekijken?

Klaas Kan Alles

In Klaas Kan Alles bewijst Klaas van Kruistum dat hij (bijna) alles kan: onzichtbaar worden, staand slapen en een tsunami overleven. Op zijn YouTubekanaal vind je zie je welke uitdagingen hij aangaat, beoefent hij moeilijke – en soms gevaarlijke – beroepen en daagt hij mensen uit om het tegen hem op te nemen. De filmpjes op ‘Klaas Kan Alles’ worden goed bekeken en zijn kanaal heeft nu zo’n 36.000 abonnees. Deze duels en experimenten filmt hij al twee jaar en niet alleen voor YouTube, het programma wordt namelijk ook uitgezonden op NPO Zapp.

Ron Minis

Zelf zo’n beetje ieder instrument wel willen bespelen, maar ouders die willen dat je piano speelt: kort samengevat is dat het muzikale leven van Ron Minis. Zijn ouders kiezen de piano, maar Ron vond synthesizers, gitaren, drums eigenlijk veel interessanter. Gelukkig zijn daar zo anno 2017 wel oplossingen voor: met een synthesizer machine, een gitaar effect machine en een sampler kan hij zijn piano omtoveren naar elk ander instrument – en dat doet hij dan ook! De muzikant is geboren in Tel Aviv en zijn bracht in 2014 zijn debuut album uit. Pas sinds dit jaar is hij actief op YouTube en in die korte tijd heeft zijn kanaal al bijna 30.000 abonnees!

Touzani TV

Als je een voetbalfan bent, ken je zijn video’s vast al van Voetbal International. Op het YouTubekanaal Touzani TV test Soufiane Touzani, een van ’s werelds beste freestylevoetballers, de skills van spelers uit de Eredivisie en het internationale topvoetbal. In 2002 nam een vriend een filmpje op van Touzani’s voetbalkunsten, dat leverde hem meer dan 100 miljoen views op. Ondertussen heeft hij 486.292 abonnees op zijn eigen kanaal en krijgt hij door zijn bekendheid makkelijk toegang tot grote clubs om spelers te interviewen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
YouTubetips: kan Klaas onzichtbaar worden?
Sluiten