D. van Aken
D. van Aken Entertainment 30 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

Temptation Island krijgt meer afleveringen

De grootste guilty pleasure op de Nederlandse televisie keert in 2018 terug met meer afleveringen. Temptation Island krijgt 16 afleveringen in het nieuwe seizoen. Dat meldt de Belgisch dagblad Het Nieuwsblad.

Thailand

Vanaf februari gaan opnieuw vier koppels de ultieme relatietest aan op RTL5 (en de Belgische tv-zender VIJF). En langzaam druppelen de eerste details binnen. Zo zouden er 445 vrijgezellen zich hebben aangemeld voor het tv-programma.

Annelien en Rick zijn weer van de partij.

Het verleidingsavontuur vindt weer plaats in het zonnige Thailand. Rick Brandsteder en Annelien Coorevits nemen weer de presentatie voor hun rekening. Dat is allemaal dus niet veranderd.

Meer afleveringen

Het belangrijkste nieuws voor de fans is dat het programma in het aanstaande seizoen zestien aflevering krijgt in plaats van twaalf. Of de deelnemende stellen langer zonder elkaar moeten is niet duidelijk.

In Temptation Island worden 2 Vlaamse en 2 Nederlandse koppels van elkaar gescheiden, omringd door schaars geklede vrijgezellen. De stelletjes hebben één doel voor ogen: testen of hun relatie sterk genoeg is om verleiding te weerstaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.