Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 16 okt 2017 / 06:39 uur

Oscar And The Wolf beoordeelt Rihanna en De Toppers

Behalve om zijn bezwerende en dansbare electropop staat Oscar And The Wolf-frontman Max Colombie (26) bekend om zijn excentrieke kleding en stijl. Toen hij onlangs zijn nieuwe album Infinity aan de Nederlandse pers kwam voorstellen, vroegen wij hem naar zijn mening over collega-blikvangers in de popmuziek.

Wayne Coyne van The Flaming Lips./Getty

Die outfit is niet mijn ding. Ik houd wel van funky maar niet van funny. Maar ik apprecieer het wel, hoor. Ik ben gek op mensen die de patronen doorbreken. Heb je al eens gezien hoe zijn huis eruitziet? Hij heeft allerlei discoballen en zo uit zijn show in zijn tuin liggen, allerlei weirde shit. Zag ik een keer in een documentaire over hem. Echt nice.

Grace Jones./Getty

She’s kind of a fashion icon. En zeker met deze look. Het heeft een funky touch. Soms erger ik mij een beetje aan haar, dan vind ik het te veel carnaval wat ze draagt. Maar hier gebruikt ze de elementen op een heel goede manier. Heel suggestief en filmisch. I love that. Zij is echt een topper.

Madonna./Getty

In vergelijking met vroeger gebruikt ze heel veel leer en kettingen. Dat stoere, ruige is niet helemaal mijn ding, maar ik houd van haar attitude. Soms zie ik haar met zo’n politiepet met pinnen of zo en dat vind ik niet zo mooi, maar straalt ze iets uit van ‘fuck you, I’m fucking wearing this because I want to’. Dat vind ik cool.

Rihanna./Getty

Ik ben een beetje geobsedeerd door dat kind. Haar make-up is ongelooflijk. Comme des Garçons, dat draagt ze hier, is door de jaren heen altijd blijven verrassen. Ik vind dit echt een art-piece. I really love it. Nee, ik heb Rihanna nog nooit ontmoet, en dat wil ik graag zo houden. Ik wil mijn idolen niet ontmoeten.

Jett Rebel/ANP

Wie is dit? Eerlijk gezegd vind ik zijn schoenen horrible, en zijn broek en hemd vind ik ook niet mooi. Maar de lippenstift maakt het wel fantastisch. Ik vind de boodschap leuk en ik denk dat het een toffe jongen is. Weet je dat ik niet met lippenstift sta? Ik heb al zó veel kleuren geprobeerd en het staat zo verschrikkelijk lelijk. Bij hem staat het wel, hij heeft mooie lippen.

De Toppers./ANP

Hmm. Wie zijn dat? Gay-culture is echt big hier, hè? Nee, deze outfits en looks zijn niet mijn ding, hier kan ik echt niet bij.

Lady Gaga./Getty

O, fantastisch. She works it, hè. Dat is net een figuur uit X-Men. She looks like a new superhero. De ene keer is ze toxic en de andere keer is ze een superheldin. Nice hoor. Ik vind haar ook enorm sexy.

Infinity kwam uit bij V2 Records. Oscar And The Wolf staat 17 en 18 november in de AFAS Live.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Oscar And The Wolf beoordeelt Rihanna en De Toppers
Sluiten