Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 17 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

Mick Jagger zingt Frans Bauer: Heb je even voor mij?

Rolling Stones-zanger Mick Jagger heeft maandagavond op gepaste wijze afscheid genomen van Nederland. De rockster plaatste op Instagram een filmpje waarop hij ‘Heb Je Even Voor Mij’ van Frans Bauer zong.  „Voor nu tot ziens Holland," schreef hij.

Mick Jagger zingt het bekende stukje mee met Frans Bauer en om af te sluiten zegt hij: „Thank You, Arnhem!"

The Rolling Stones stonden afgelopen zondag in een uitverkochte Gelredome voor hun No Filter-tour. Ook tijdens het concert haalde hij het nummer van Frans Bauer al aan. Hij vroeg het publiek: „Heb je even voor mij?"

Volkszanger Frans Bauer liet aan BN DeStem weten dat hij het „een superleuke eer” vond. De zanger uit Fijnaart hoorde van iemand die achter de schermen werkt bij het Gelredome dat Mick het al voor hij het podium opging over het nummer had. Tijdens het concert herhaalde hij dat dus. „Onvoorstelbaar, zeker voor zo’n grootheid”, aldus Bauer, die Mick Jagger nog nooit ontmoet heeft. „Het is daarom des te leuker dat hij mij wel kent. En dat hij mijn liedje kent en heeft gehoord. Zijn muziek is ook nog van een genre dat totaal niet op het mijne lijkt.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.