Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 30 okt 2017 / 23:55 uur

Kim Kardashian onder vuur vanwege Halloweenkostuum

De Kardashians halen ieder jaar weer alles uit de kast om er met Halloween zo stunning mogelijk uit te zien. Ook dit jaar was het weer groot feest bij de celebs, maar één Halloweenoutfit van Kim Kardashian is bij een aantal mensen compleet in het verkeerde keelgat geschoten.

Kim gebruikte de afgelopen dagen als perfect excuus om zich een aantal keer te kunnen verkleden als hij favoriete artiesten van vroeger en nu. Zo verscheen ze in een Madonna-outfit, wist ze zich magnifiek te verkleden als Cher en kwam ze opdagen als de overleden zangeres Aaliyah.

Try Again

Aaliyah, die in 2001 op 22-jarige leeftijd om het leven kwam bij een vliegtuigongeluk, had in de videoclip van Try Again een bikinitop met glitters en een leren broek aan. Daarbij droeg ze een halsketting met glitters.

‘Perfect lookje om na te doen’, dacht Kim Kardashian die op Twitter haar complete Aaliyah-look laat zien. Inclusief het moment waarop haar borsten – die toch iets groter zijn dan die van de overleden zangeres waren – bijna uit haar bikinitopje vallen.

Maar het feit dat Kim Kardashian er zo luchtig bijloopt is niet hetgeen waar fans zich druk om maken. Nee, het feit dat de Kardashian met haar Armeense achtergrond een donkere vrouw ‘imiteert’ schiet bij veel mensen in het verkeerde keelgat. ,,Legende of niet: Aaliyah is een zwarte vrouw en jij bent dat niet", zegt een boze fan op Twitter. ,,Het is een belediging en je zou deze grens niet moeten bereiken, maar oké…"

Spraytan

Een andere volger meent dat Kim een extra laag spraytan heeft gebruikt om donkerder te worden. Hoewel velen de Kardashian ook verdedigen en zeggen dat er niets mis is met haar verkleedpartij, lopen de gemoederen onder twitteraars hoog op.

Enkele dagen eerder kreeg Kim nog alle lof voor haar Cher-look, die ze samen met haar beste vriend Jonathan Cheban als Sonny uitvoerde. Ook haar Madonna-look deed het prima, terwijl haar zus Kourtney straalde als Michael Jackson.

Kim zelf heeft nog niet gereageerd op alle ophef rond haar kostuum.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kim Kardashian onder vuur vanwege Halloweenkostuum
Sluiten