D. van Aken
D. van Aken Entertainment 9 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

Giel Beelen verstoort uitzending 3FM

Giel Beelen is zijn ochtendshow bij zijn nieuwe werkgever Veronica vlammend begonnen. De radio-dj wist maandagochtend op zender te komen bij zijn oude werkgever 3FM om daar zijn nieuwe programma te promoten.

Stunt

In het ochtendprogramma van Sander Hoogendoorn op 3FM werd het nummer ‘In your arms’ van Chef’ Special plots onderbroken, waarna Beelen te horen was.

“Hé hallo, Giel hier. Misschien ken je me nog, ik heb hier heel lang op de radio gezeten, maar ik ben vandaag begonnen bij Veronica. En dat wilde ik je effe laten weten", aldus Beelen. Vervolgens liet hij weten wie de luisteraar allemaal in zijn nieuwe programma op Veronica kan verwachten.

Wachtwoord

Na enige tijd wordt het geluid weggedraaid door een verbaasde Hoogendoorn. "Dit zit gewoon in die plaat verwerkt", roept hij. "Ik denk dat we even van iemand het wachtwoord moeten wijzigen."

Sommige bronnen beweren dat Beelen nog steeds toegang heeft tot het muzieksysteem van 3FM en zo zijn stunt heeft kunnen uithalen.

Volgens een woordvoerster van de NPO heeft Giel dit mogelijk gedaan toen hij afgelopen zaterdag zijn spullen heeft opgehaald. ”Deze grap past precies bij hoe we Giel kennen. We kunnen er met z’n allen hard om lachen.”

Het fragment kan je HIER terugluisteren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.