D. van Aken
D. van Aken Entertainment 16 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

Ed Sheeran met spoed naar ziekenhuis na aanrijding

Ed Sheeran is betrokken geweest bij een ongeluk. In Londen werd de zanger aangereden door een auto en naar het ziekenhuis vervoerd.

Arm

De 26-jarige zanger zat op zijn fiets toen hij door een auto werd geraakt. Bij de val heeft Sheeran zijn arm gebroken en dat kan gevolgen hebben voor zijn naderende tour in Azië.

Ive had a bit of a bicycle accident and I’m currently waiting on some medical advice, which may affect some of my upcoming shows. Please stay tuned for further news. Ed x

Posted by Ed Sheeran on Monday, October 16, 2017

”Ik heb een ongeluk met de fiets gehad”, schrijft de Brit op zijn social media-kanalen. Op de foto is hij te zien met een mitella en zijn rechterarm in het gips. ”Ik wacht momenteel op medisch advies, maar het kan zijn dat dit gevolgen heeft voor naderende shows. Ik hou jullie op de hoogte."

Optredens

Sheeran is bezig met zijn wereldtournee. Hij zou de tournee volgende week hervatten in Taipei. Zijn Nederlandse concerten komen niet in gevaar. De Brit is pas op 28 en 29 juni volgend jaar te zien in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.