Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Entertainment 27 okt 2017 / 20:09 uur

‘Cristiano Ronaldo duikt bed in met 21-jarige’

Cristiano Ronaldo is naar verluidt vreemdgegaan met de 21-jarige realityster Natacha Sofia, bekend van het programma Love on Top. Tegenover het Portugese tijdschrift TV Guide doet Sofia een boekje open over de hete nacht die zij met de 32-jarige voetballer van Real Madrid beleefd zou hebben.

Het nieuws komt op een uiterst slecht moment voor de voetballer, want zijn vrouw Georgina Rodriguez is hoogzwanger van hun eerste kindje. Uit een eerdere relatie had Ronaldo al een zoon, Ronaldo jr.

Beste seks ooit

In het eerdergenoemde magazine vertelt Sofia dat zij met Ronaldo de „beste seks ooit" heeft gehad. Nadat de voetballer haar alle hoeken van het bed had laten zien, kreeg Sofia als toetje nog 300 euro ‘voor de taxi’.

Toch heeft Sofia niet bepaald een goede herinnering aan haar lover. Sterker nog, ze vindt Ronaldo niets meer dan een bedrieger. „Het was raar om over Georgina te praten. Toen we samen waren zei hij dat hij bij haar blijft omdat ze goed voor zijn zoon is", meent ze. „Hij vertelde mij dat hij het druk heeft en eigenlijk geen tijd heeft om van iemand te houden."

Het management van Ronaldo heeft voorlopig nog geen officiële verklaring afgegeven. Wordt waarschijnlijk dus nog vervolgd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Cristiano Ronaldo duikt bed in met 21-jarige’
Sluiten