Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Entertainment 8 okt 2017 / 07:51 uur

Chantal Janzen doet sexy dans voor Jandino

Chantal Janzen is voor velen een van de mooiste vrouwen van Nederland. Sterker nog, in 2008 werd de Nederlandse presentatrice officieel uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland. Jandino Asporaat zal zijn geluk gisteren tijdens Dance Dance Dance dan ook niet op hebben gekund.

De presentator van het programma kreeg eerst uitleg over de stoute dans, waarna hij door een aantal dames mee werd genomen naar het podium.Toen al verscheen er een bijzonder grote glimlach op het gezicht van de in Curaçao geboren Jandino.

https://www.youtube.com/watch?v=9njc3H2O-ug

Daarna kwam echter ook Chantal Janzen op het podium in een rode, weinig verhullende outfit. De blik van Asporaat was vervolgens een mix van blijdschap en verbazing. En hoewel ook de andere danseressen mee dansten, was de hoofdact toch echt voor Janzen. De twee hosts zijn al sinds het eerste seizoen van Dance Dance Dance de hosts en werken dus al jaren met elkaar samen.

Na de stoute dans van Chantal is Jandino duidelijk blij én wat aangedaan: „Ik wil graag m’n moeder bedanken, eh, ah, ehm mag ik een applaus voor Chantal Janzen?", weet de presentator er nog net uit te brengen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Chantal Janzen doet sexy dans voor Jandino
Sluiten