Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 26 okt 2017 / 14:14 uur

ANWB kapt met succesvol tv-format ‘We zijn er bijna’

Slecht nieuws voor Omroep MAX: reisorganisatie ANWB stopt met de medewerking aan het succesvolle tv-programma We zijn er bijna!. Dat heeft de ANWB donderdag laten weten.

„Je moet op je hoogtepunt stoppen”, licht een woordvoerder van de ANWB het besluit toe aan het ANP. Aan de kijkcijfers heeft het volgens hen niet gelegen. „Die waren briljant. Meer dan een miljoen kijkers in de zomerperiode.” De organisatie vindt het vooral belangrijk dat reizigers en begeleiders van de ANWB-Kampeerreizen voortaan niet meer gestoord worden door camera’s.

Nog lang niet klaar

Omroep MAX laat in een reactie weten nog niet te willen stoppen met het programma en gaat zoeken naar een nieuwe partner. ,,Wij willen zeker nog een seizoen maken. En daarna nog een en nog een en nog een." Over dat de ANWB blijkbaar vindt dat het programma na 7 seizoenen over haar hoogtepunt heel is, zegt Omroep MAX: ,,Dat mogen zij vinden. Wij zijn in iedere geval nog lang niet klaar met dit programma."

In We zijn er Bijna! doet presentatrice Martine van Os verslag van de belevenissen van een groep ouderen die met eigen camper of caravan op pad gaan. Jaarlijks reizen zo’n 2300 mensen met ANWB-Kampeerreizen. Het programma wordt door jong en oud bekeken en is een bron van vermaak voor twitterend Nederland.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
ANWB kapt met succesvol tv-format ‘We zijn er bijna’
Sluiten