Merel Driessen
Merel Driessen Entertainment 4 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Zoenende Anna en Monica op cover Linda Meiden

Al eerder zagen we Kim Feenstra en Geraldine Kemper rollebollende met elkaar in Linda Magazine. Dit keer is het de beurt aan Anna Nooshin en Monica Geuze. In de nieuwe LINDA.Meiden worden de twee vrouwen zoenend en met weinig kleren aan afgebeeld.

Klaar met hokjesdenken

En dat doen ze niet zo maar. In het magazine willen Anna en Monica namelijk afrekenen met vooroordelen, hokjesdenken en online haters. Ze zijn niet de enige die hier klaar mee zijn. Ook influencer Rens Kroes en vlogster Ruba Zai maken in het magazine duidelijk dat ze er klaar mee zijn.

Vooroordelen

Met hun shoot willen Anna Nooshin en Monica Geuze laten zien dat ze staan voor ‘alles is liefde’. Seksuele geaardheid zou geen discussie moeten zijn. Daarnaast hebben beide dames last van vooroordelen van andere mensen die ze online te horen krijgen. In het bijbehorende interview vertellen ze daarover. „Zodra ik een foto in bikini post, krijg ik meteen woorden als ‘sletterig’ in mijn reacties”, geeft Monica Geuze als voorbeeld aan LINDA.Meiden.

Anna kan er over mee praten met Monica: „Mensen die mij alleen van tv kennen, denken vaak dat ik onsympathiek ben.” Maar ook zij is onzeker: „Soms hoor ik vrouwen klagen over hun dikke kont. Wees blij, denk ik dan. Ik heb geen billen, daar kan ik onzeker van worden.”

Het blad ligt 5 september in de winkel. Monica liet er op Twitter alvast iets over los:

https://twitter.com/monicageuze/status/904689705308041216

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.