Merel Driessen
Merel Driessen Entertainment 22 sep 2017

TV-fragment: Brace raakt geblesseerd in Robinson

Donderdagavond konden we weer kijken naar een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson. Brace raakt geblesseerd en is er voor de eilandraad al uit. Ook voor Soundos is het geen makkelijke aflevering.

Sprong loopt slecht af

Tijdens de proef zaten de deelnemers aan elkaar vast met een touw. Zo moesten ze een muur van 2 meter hoog over. Brace en Soundos hingen aan deze muur, maar Soundos dreigde ervan af te vallen. Ze besloten er van af te springen, maar dat liep slecht af voor Brace. Toen hij op de grond terechtkwam schreeuwde hij het uit en greep hij naar z’n onderbeen.

Tijdens de eilandraad keert Brace nog even om zijn team te zien. Hij heeft een gescheurde achillespees en moet naar huis. Hierdoor redt hij Soundos dan weer wel van haar eliminatie. Twitteraars hebben het niet zo te doen met Brace:

Claustrofobie

Eerder in de aflevering raakt Soundos tijdens een proef in paniek. Ze blijkt last te hebben van claustrofobie en daardoor een paniekaanval te hebben. Haar teamgenoten vragen zich af waarom ze daarmee mee doet aan Expeditie Robinson.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
TV-fragment: Brace raakt geblesseerd in Robinson
Sluiten