Bregje Simons
Bregje Simons Entertainment 25 sep 2017 / 15:01 uur

TV-avond: de personality’s van modellen

Of er nog iets op tv is deze maandagavond? Zeker wel! Metro selecteert iedere dag de drie leukste, beste of mooiste programma’s van de avond om lekker voor op de bank te ploffen. Of om later terug te kijken natuurlijk.

Kin omhoog, borst vooruit

In de vierde aflevering van Holland’s Next Top Model 2017 ligt de focus op personality. Catwalk- en personalitycoach Amber Vineyard pakt de deelnemers goed aan en leert ze niet alleen hoe ze moeten lopen, maar vooral ook hoe ze zichzelf moeten laten zien. En dat lijkt een van de mannelijke modellen, Jamie (18), gemakkelijk af te gaan.

Waar en wanneer: vanavond om 20.35 bij RTL 5

Dokter Tinus

In de serie over de contactgestoorde Dokter Tinus maakt Georgina Verbaan vandaag haar debuut. In het zesde seizoen geeft ze gestalte geeft aan een Poolse huishoudster in de huisartsenpraktijk van Dokter Tinus. Een ding heeft ze met hem gemeen: gezelligheid is een onbekend begrip.

Waar en wanneer: vanavond om 20.30 bij SBS 6

#girlpower

De filmiconen Sandra Bullock en Melissa McCarthy vormen in de film The Heat één team: dat kan niet goed gaan. Ze werken voor de FBI en zijn op elk gebied elkaars tegenpool, maar ze moeten samen een drugsbaas arresteren. Tegen wil en dank werkt het tweetal met elkaar samen en komen de dames erachter dat hun onderlinge verschillen ze een sterker tweetal maakt dan ze in eerste instantie dachten…

Waar en wanneer: vanavond 20.35 bij NET 5

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
TV-avond: de personality’s van modellen
Sluiten