Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 6 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Roy Donders vindt Peter R. de Vries aandachtsgeil

Metro hangt de Vuile Was buiten! Elke dag selecteren wij de sleaze & dirt uit showbizzland.

Donders boos

Roy Donders is boos dat Peter R. de Vries zijn actie veroordeelt om foto’s van de dieven die kleding uit zijn winkel in Tilburg stalen op Facebook te zetten. De voormalige crimefighter zei dinsdagavond in RTL Boulevard dat het Donders, die voor 400 euro gedupeerd werd, vooral te doen is om aandacht. ‘400 euro… Volgens mij zit hij zich nu helemaal gek te lachen om de publiciteit die hij heeft gekregen’. Reactie van Donders op Facebook: ‘De volgende keer jezelf iets beter informeren, hè, als je iets zegt op tv. Er is er hier maar één aandachtsgeil en dan ben jij’.

Scheidingscontract

Katie Holmes en Jamie Foxx hebben toegegeven dat ze een relatie met elkaar hebben. De Hollywoodsterren zijn naar verluidt al sinds 2013 samen, maar Holmes mocht vanwege een – je leest het goed – scheidingscontract opgesteld door haar ex-man Tom Cruise de eerste vijf jaar niet publiekelijk met iemand anders daten. Holmes (38) en Foxx (49) liepen onlangs hand in hand over het strand van Malibu en werden daarbij gefotografeerd door een paparazzo.

https://www.instagram.com/p/BYqWOxnhbix/

Madonna’s post

De Portugese douane gelooft niet dat de vrouw die zich voor Madonna uitgeeft daadwerkelijk Madonna is. De wereldberoemde zangeres verhuisde onlangs naar het Zuid-Europese land omdat haar 11-jarige zoon David een contract tekende bij voetbalclub Benfica, waar hij in de jeugdopleiding is opgenomen. Allemaal leuk en aardig, maar haar post komt maar steeds niet aan omdat het haar niet lukt om de Portugese invoerautoriteit ervan te overtuigen dat ze echt Madonna is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.