Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 21 sep 2017 / 11:15 uur

Preview Robinson: Brace wil niet meer eten

Metro blikt elke donderdag vooruit op de nieuwste aflevering van Expeditie Robinson. In aflevering 3 is er (opnieuw) een hoofdrol voor Brace, maar zien we opeens een heel andere kant van de gezellige muzikant.

Het enthousiasme waarmee de zanger vorige week nog een vis uit het water haalde en deze klaarmaakte voor de groep, heeft plaatsgemaakt voor een heel andere emotie jegens eten: weerzin. Terwijl de groep zich tegoed doet aan bananenbladeren vol rijst, weigert Brace deze karige maaltijd. Hij wijst de bewoners van kamp zuid op zijn ‘natuurlijke reserves’, maar daar heeft met name Kaj niet zoveel vertrouwen in.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Preview Robinson: Brace wil niet meer eten
Sluiten