Bregje Simons
Bregje Simons Entertainment 3 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Marjolein Keuning verlaat GTST: cliffhanger verklapt

Na een bloedstollende cliffhanger begint maandagavond het 28e seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden, maar nu de afloop al bekend is lijkt de spanning ervan af.

‘Welke Meerdijker overleeft de brand niet?’ was deze zomerstop de grootste vraag van de GTST-fans, die in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen eindelijk beantwoord zou worden. Maar toen afgelopen week het nieuws naar buiten kwam dat Marjolein Keuning de serie gaat verlaten, ging de afloop van die cliffhanger in vlammen op…

Niet alleen door de aankondiging van Keunings vertrek werd duidelijk dat Maxime Sanders de brand niet heeft overleefd, de nieuwe castfoto verklapt namelijk ook welke personages de drama’s in Meerdijk levend zijn doorgekomen.

Marjolein Keuning verlaat GTST: cliffhanger verklapt
Castfoto GTST seizoen 28 /GTST Courant

Er lijkt opzet in het spel te zitten vanuit de makers van Goede Tijden Slechte Tijden, aangezien de fanatieke spelers van de Meerdijk-app aan de hand van het spel het mysterie de laatste dagen ook al konden ontrafelen volgens acteur Guido Spek. Niet alleen in de app, maar ook op de GTST social media-kanalen en in het GTST Magazine waren aanwijzingen over de zomercliffhanger te vinden deze zomer.

Hoe dan ook… Fans zijn heartbroken door het vertrek van Marjolein Keuning, die negen seizoenen lang haar rol als de wispelturige Maxime Sanders gespeeld heeft. Twitter staat vol met verdrietige berichten van fan accounts die de actrice niet graag de serie zien verlaten. Een aantal fanatiekelingen hebben zelfs de hashtag #jesuismaxime in het leven geroepen.

Kort voor de zomerstop liet Metro Ferry Somogyi voormalige cliffhangers zien om op te reageren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.